Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Πως να μαγέψω την κοπέλα μου όταν κάνουμε τηλεφωνικό σεξ

 Τα μυστικά του σωστού τηλεφωνικού σεξ


roz tilefona gia sex chat me kopeles
Θέλετε να διεγείρετε έναν άντρα απλά χρησιμοποιώντας τη φωνή σας; Η τέχνη του τηλεφωνικού σεξ σας δημιουργεί μεικτά συναισθήματα και θέλετε να την μάθετε με λεπτομέρειες; Τώρα έχετε τον τρόπο να μάθετε πώς να κυριαρχήσετε σε μια ερωτική τηλεφωνική συζήτηση, διαμορφώνοντας κατάλληλα τη φωνή σας με τέτοιον τρόπο ώστε να θέσετε εκτός μάχης κάθε αρσενικό.

Μάθετε πως μπορείτε να μετατραπείτε σε ξελογιάστρα εφαρμόζοντας τα παρακάτω κόλπα! Για μερικούς άντρες τηλεφωνικό σεξ λειτουργεί εξίσου διεγερτικά όσο και το κανονικό. Αν γνωρίζετε τον άντρα με τον οποίο θέλετε να κάνετε το τηλεφωνικό τσατ τότε έχετε κάποια πλεονεκτήματα όμως και με έναν άγνωστο μπορεί να γίνει εξίσου ερωτικό παιχνίδι. Αρκεί να έχετε και οι δυο την κατάλληλη διάθεση. Έχετε το πάντα στο μυαλό σας ότι το τηλεφωνικό σεξ δεν είναι αγγαρεία, και μπορεί να προκύψει σε απίθανους χώρους και χρόνους αρκεί φυσικά ο ένας από τους δυο στην τηλεφωνική γραμμή να έχει διάθεση για "βρώμικα πράγματα".

Όλο το παιχνίδι παίζετε στης σεξουαλικές φαντασιώσεις που κουβαλάει ο καθένας. Και στον τρόπο που μπορεί να της μεταφέρει στον συνομιλητή του ερεθίζοντας τον σεξουαλικά. Αν αναρωτιέστε τι είναι το τηλεφωνικό σεξ η πιο απλή απάντηση είναι ότι αποτελεί μια μορφή του στοματικού σεξ. Επιδιώκεται η ερωτική διέγερση και τον δυο συμμετεχόντων αφού οι λέξεις επιδρούν και σε αυτόν που της λέει αλλά και σε αυτόν που της ακούει.



Αν δεν έχετε κάνει ποτέ σας τηλεφωνικό σεξ μπορείτε να δοκιμάσετε αρχίζοντας με το sexting (sms μηνύηματα). Και όταν τα πράγματα ζεσταθούν μπορείτε να τον καλέσετε και να ακούσετε την φωνή του.

- Να είστε υπομονετικοί
- Χαμηλώστε την φωνή σας
- Δημιουργήστε ατμόσφαιρα στην οποία να νιώθετε άνετα
- Σβήστε τα φώτα.
- Κλείστε τα μάτια και προσπαθήστε να φανταστείτε κάτι ερωτικό.
-Παίξτε με της αισθήσεις σας.
- Ζητήστε από την κοπέλα στη ροζ γραμμή να αυνανιστεί μαζί σας.

Όταν είστε και οι δυο χαλαροί αυτό βγαίνει στην τηλεφωνική συνομιλία και οι πιθανότητες επιτυχίας αυξάνονται. Πείτε της αυτό που θέλετε και ακούστε την προσεκτικά αυτό που θέλει να σας πει. Αφήστε τους εαυτού σας ελεύθερους και διασκεδάστε. Για αυτό μιλάτε στο τηλέφωνο. Εδώ δεν υπάρχει χώρος για ταμπού και κολλήματα. Στο τέλος αφού τελειώσετε και οι δυο σας χαρίστε της ένα φιλί και κλείστε το ακουστικό, ευχαριστημένος και γεμάτος με θετική ενέργεια η οποία μπορεί να σας κρατήσει ολόκληρη την ημέρα. Το καλό τηλεφωνικό σεξ θέλει και την ανάλογη προετοιμασία όμως αν γίνει σωστά έχει εκπληκτικά αποτελέσματα στην σχέση σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου